Prohlášení o ochraně osobních údajů

Společnost SAVIN d. o. o. se zavazuje chránit vaše soukromí. Vaše údaje potřebujeme, abychom zajistili hladký průběh dokončení objednávky.K čemu budeme používáme vaše údaje?
Při objednávání zboží nám musíte poskytnout své údaje: jméno, příjmení, adresu, e-mail a číslo mobilního telefonu. To nám umožní zajistit hladký průběh až do konečného stavu provedení objednávky a umožní nám informovat vás o všech změnách objednávky.

Budou vaše údaje předány třetím stranám?
Zavazujeme se uchovávat údaje zcela ve vlastnictví společnosti SAVIN d. o. o. Nebudeme je zprostředkovávat, prodávat ani vyměňovat s žádnou jinou institucí, společností nebo fyzickou osobou.

Naše webové stránky obsahují také odkazy na jiné webové stránky, které nejsou v našem vlastnictví nebo jakýmkoliv způsobem spojeny s námi. Proto SAVIN d. o. o. v žádném případě nemůže být odpovědný za přístup z těchto webových stránek a za ochranu údajů na těchto webových stránkách.
Váš souhlas
Použitím našich webových stránek souhlasíte s tím, že tyto informace budou použity způsoby uvedenými výše.
V případě změn smluvních podmínek vás okamžitě upozorníme na této stránce.

Otázky
Pokud máte jakékoliv dotazy ohledně výše uvedených prohlášeních a podmínek, způsobu fungování našeho obchodního centra, o vašich nákupech, nebo pokud máte jakékoliv připomínky nebo názory k našim webovým stránkám, napište nám na e-mail: info@snowmonkey-flask.com nebo na adresu:

SAVIN d. o. o.
Glavni trg 51
3313 Polzela
Slovenia

Soubory cookie

Naše webové stránky jsou v souladu s článkem 157 Zákona o elektronických komunikacích Republiky Slovinsko (ZEKom-1) a Zákona o ochraně osobních údajů Republiky Slovinsko (ZVOP-1).
Přečtěte si více o právních předpisech zde.
Účelem právních předpisů je ochrana osobních údajů, protože při prohlížení webu může dojít k narušení soukromí.
Podrobnější informace o ochraně osobních údajů naleznete online na webové stránce Zmocněnce pro informace Republiky Slovinsko, kde naleznete odpovědi na často kladené dotazy, týkající se online prohlížení pomocí souborů cookie.
Kdo spravuje webové stránky Snowmonkey-flask.com?
Majitel a správce webových stránek Piskotki.net je internetová agentura SAVIN d.o.o, Glavni trg 51, 3313 Polzela.
Co jsou soubory cookie
Cookies používáme na našich webových stránkách. Soubory cookie jsou malé soubory, které prohlížeče, jako prohlížeč Firefox, Chrome nebo Internet Explorer, načítají na váš počítač během prohlížení webu. Další informace o tom, co jsou soubory cookie, naleznete zde.
V souladu s doporučeními Zmocněnce pro informace jsme na našich webových stránkách nainstalovali oznámení o používání souborů cookie a současně jsme vám umožnili vybrat, které cookies chcete použít a které ne.
Typy souborů cookie na našich webových stránkách:
1. Povinné soubory cookies

Povinné soubory cookie jsou soubory, které web potřebuje pro správnou činnost. To jsou například soubory, které jsou odpovědny za návštěvy registrovaných uživatelů (administrátoři, moderátoři stránky) a soubory cookie, které se načtou do počítače, a proto při vaši příští návštěvě víme, které z ostatních souborů cookie jste povolili, a které ne. Na základě informací v těchto souborech cookie se bude přizpůsobovat provoz a zobrazení Snowmonkey-flask.com.
2. Statistika návštěvníků
Správce webových stránek piskotki.net chce vědět, na jaké stránky se naši návštěvníci dívají, která z jednotlivých stránek je nejnavštěvovanější a odkud dokonce přicházíte na naše stránky. Toto je naše jediná zpětná vazba a většinou jediný kontakt s našimi návštěvníky. Z tohoto důvodu zaznamenáváme statistiku zobrazení. Na základě souborů cookie, které nahráváme do vašeho počítače, můžeme vědět, zda jste nás poprvé navštívili nebo zda jste našimi pravidelnými návštěvníky.
3. Cookies sociálních sítí
Tyto soubory cookie zajišťují správné nahrávání zásuvných modulů pro sociální sítě, jako jsou např. Facebook, Twitter, Linked-in. Stejná kategorie zahrnuje video obsah nahraný z internetových komunit Youtube a Vimeo. Soubory cookie ze sociálních sítí, jako jsou Facebook, Twitter, Google+ atd., poskytují nejvíce informací o uživatelích a potenciálně největší hrozbu pro vaše soukromí.
Na stránkách Snowmonkey-flask.com se soubory cookie sociálních sítích nenahrávají automaticky, ale pouze s výslovným souhlasem návštěvníka kliknutím na logo každé sociální sítě. Správce snowmonkey-flask.com nemá žádný vliv na případné soubory cookie, které jsou staženy po kliknutí.
Jaké soubory cookie používá webová stránka Snowmonkey-flask.com?
Používáme následující soubory cookie:
1. Cookies nezbytná pro provoz stránek:

cc_analytics
Jedná se o povinné soubory cookie; Do nich poznamenáme, zda souhlasíte s používáním určitého typu cookie nebo ne. Tyto soubory cookie mají platnost méně než 365 dní.
wordpress_test_cookie
wordpress_logged_in_[hash]Tyto soubory cookie se používají pro návštěvy registrovaných uživatelů. Pokud nemáte práva k úpravám nebo jste se na našich stránkách nikdy nepřihlásili, tento soubor cookie nenahráváme do vašeho počítače. Tyto soubory cookie mají krátkou platnost.
Cookies pro komentáře:
comment_author
comment_author_email
comment_author_url
Tyto soubory cookie se nahrávají pouze komentátorům. Jsou určené tomu, aby návštěvník nemusel opakovaně zadávat své údaje. Tyto soubory cookie mají platnost méně než 365 dní.
2. Statistika návštěvy
_ga
_pk_id.2.59fb
_pk_ses.2.59fb
_gtag
Toto je soubor cookie určený k použití služby Google Analytics. V tomto souboru cookie jsou napsány 4 číselné hodnoty, které jsou odděleny tečkou. Příklad:
1.2.123259584.1357814039257
První číslo (1) uvádí verzi formátu záznamu, druhá (2) je „hloubka“ domény (Snowmonkey-flask.com). Další dvě jsou náhodná čísla, která jsou generována při vytvoření souboru cookie a na základě kterého statistiky určují, zda návštěvník již dříve navštívil web. Prohlédnout údaje z tohoto souboru cookie může také společnost Google, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 (Google).
Doba trvání cookie je nastavena na 364 dní.
Může mě Google identifikovat na základě hodnot zapsaných v tomto souboru cookie?
Krátká odpověď je: NE. Google nemůže osobně identifikovat nikoho na základě toho záznamu. Pro každou webovou stránku, která používá službu Google Analytics, má každý webový uživatel různé identifikátory, které jsou generovány náhodně.
Další bezpečnostní opatření k ochraně soukromí na Snowmonkey-flask.com v souvislosti s tímto souborem cookie
Abychom zabránili společnosti Google shromažďovat osobní údaje, používáme maskování všech IP adres návštěvníků, což zabraňuje Googlu, aby uložil vaši IP adresu a propojení vašich aktivit na webové stránce Snowmonkey-flask.com s jinou aktivitou na jiných webových stránkách. Více informací o maskování IP adres naleznete zde.
Správce Snowmonkey-flask.com nezpracovávají ani neukládají přesné adresy IP návštěvníků webových stránek, stejně jako společnost Google. Kvůli tomu jsou vaše osobní údaje, jako jsou identifikace nebo informace o vaší poloze, soukromé a bezpečné při prohlížení.
Pokud nesouhlasíte se zaznamenáváním statistiky webových stránek, můžete vždy zabránit implementaci kódu pro zaznamenávaní statistiky kliknutím na záložku Ochrana soukromí.
Pokud nechcete, aby služba Google Analytics sledovala vaše aktivity kdekoliv online, Google poskytl nástroj Google opt-out, který zabrání zaznamenávaní statistik jakékoli z vašich aktivit z Google Analytics na celém webu.
_pk_id.2.59fb in _pk_ses.2.59fb
Tyto soubory cookie se používá pro statistiku. Jsou to naše vlastní soubory cookie a nesdělujeme je s žádnou třetí stranou nebo společností. Soubory cookie slouží k účelu statistiky návštěvy formou otevřeného zdroje pro statistiku společnosti Piwik. Platnost těchto souborů cookie jsme nastavili na dobu kratší než 1 rok a za účelem ochrany vašeho soukromí také zde zahrnuli anonymizaci IP adres. Správné adresy IP návštěvníků neukládáme a nezpracováváme, ani nesledujeme přesnou pozici návštěvníků.
Jaké jsou další soubory cookie, které se načítají při návštěvě webu?

Jestli kliknutím zapnete jednoho ze zásuvných modulů sociálních sítí, je možné, že tento modul nahraje soubor cookie. Stránka Snowmonkey-flask.com nemá na tyto soubory cookie žádný vliv, a proto zabraňujeme stažení souborů cookie ze sociálních sítí, dokud to klepnutím na položku výslovně nevyžádáte. Klepnutím na ikonu sociální sítě se spouštějí zásuvné moduly, které vám můžou nastavit vlastní soubory cookie, nad kterými nemáme kontrolu. Nahráváním souborů můžete zabránit také tím, že zásuvné moduly neaktivujete. Zásuvné moduly, které používáme, jsou moduly sociálních sítí Twitter, Facebook a Google+.
Můžu se zcela vyhnout ukládání cookies?
Pokud nechcete soubory cookie na našich stránkách vůbec stáhnout do vašeho počítače, můžete tuto funkci vypnout v nastavení prohlížeče. V takovém případě nebudete přijímat žádné cookie.
Pokud váš prohlížeč takové nastavení nepodporuje, doporučujeme jeho nahrazení modernějším a bezpečnějším. Převážná většina používaných prohlížečů (99 %) obsahuje možnost nastavit úroveň ochrany osobních údajů a také zakázat soubory cookie.